FőoldalHivatalosÉletünkMúltunkSzabadidős helyszíneinkKapcsolatFelvételiElektronikus naplóÉtkezési digitnapló
Főoldal  Hírek  Felhívások  MAGYAR ÖRÖKSÉG-DÍJ

MAGYAR ÖRÖKSÉG-DÍJ

GIMNÁZIUMUNK MAGYAR ÖRÖKSÉG-DÍJBAN RÉSZESÜLT 

A Magyar Örökség és Európa Egyesület Magyar Örökség-díj Bírálóbizottsága, a beérkezett állampolgári javaslatok alapján, "A kommunista diktatúrában működött NYOLC KATOLIKUS GIMNÁZIUM KERESZTÉNY ÉRTÉKMENTŐ SZOLGÁLATÁÉRT" gimnáziumunkat Magyar Örökség-díjban részesítette.

Kilencvenötödik alkalommal ítéli oda a Magyar Örökség és Európa Egyesület a Magyar Örökség-díjakat a szellemi kultúra legmeghatározóbb képviselőinek.

Az akadémiaalapító gróf Széchenyi István, valamint gróf Klebelsberg Kunó szellemisége jegyében, 1993-ban a Magyar Örökség és Európa Egyesület (MÖEE) hozta létre ezt a díjat.

A Magyar Örökség Díj azon magyar személyeknek, intézményeknek és csoportoknak adható negyedévente, akik és amelyek tevékenységükkel hozzájárultak a magyar kultúra, a gazdaság, a sport, a tudomány, azaz a magyar társadalom erkölcsi, szellemi felemeléséhez.

A Magyar Tudományos Akadémia budapesti, Széchenyi téri dísztermében június 22-én, szombaton kerül sor a díjról szóló oklevél és aranyjelvény ünnepélyes átadására. A díjátadás részleteiről a későbbiekben beszámolunk.

MAGYAR ÖRÖKSÉG-DÍJ

OK
Hírek
MAGYAR ÖRÖKSÉG-DÍJ
Holló-Szabó Ferenc Ericsson díjas
Liliomfi színdarab bemutatója
Steindl Ábel imázsfilmje
Nyári tábor 2019
A HÚSVÉTI SZENT HÁROM NAP PROGRAMJA
Látogatás a Fresenius Dialízis Központba
0

Ismerd meg az iskolát!

0

Facebook

0

Érettségi találkozó

Felvételi tájékoztató

0
All rights reserved © 2013.